Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Найтонші і апетитні коржі з м’яким вершковим смаком – це чудова альтернатива хлібу. Набір продуктів  мінімальний, ніяких зайвих витрат.

Інгредієнти:

  • борошно, 700 г
  • сіль, 5 г
  • цукор, 15 г
  • вода тепла, 500 мл
  • олія соняшникова, 20 мл
  • масло вершкове розтоплене, 150 мл
  • крохмаль кукурудзяний, 20 г

Приготування:

  1. У теплій воді розчиняємо сіль і цукор, олію і всипаємо просіяне борошно.
  2. Вимішуємо м’яке тісто, накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.
  3. Ділимо тісто на порційні шматочки, скачуємо колобки.
  4. Кожен розкачуємо в тонкий пласт, змащуємо розтопленим вершковим маслом і присипаємо борошном. Складаємо в квадрат, змащуючи кожен шар і присипаючи трохи борошном.Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витратУже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат
  5. Обсмажуємо коржі на сухій сковороді до рум’яності на невеликому вогні.Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Коржі дуже м’які, вершкові, просто дивовижні.

Якщо є бажання, всередину кожного можна покласти вже обсмажений фарш з цибулею або гриби із зеленню, сир з кропом і інші начинки.Уже 5 років готую коржі виключно так: без дріжджів і зайвих витрат

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: