Вареники з капустою та гарбузом «осінні». Незвичайна і смачна начинка

Оригінальні вареники зі смачною начинкою з капусти, але можна робити будь-яку на свій смак, тісто універсальне і підходить для всіх варіантів начинки.

Інгредієнти:

  • борошно, 3 склянки
  • молоко і вода по 100 мл
  • яйце, 1 шт
  • олія соняшникова, 1 ст.л
  • сіль, 1 ч.л
  • капуста квашена, 250 г
  • гарбуз, 500 г
  • цибуля і морква по 1 шт
  • сіль, перець, зелень

Приготування:

  1. Гарбуз і моркву тремо на тертці, цибулю тонко ріжемо.
  2. Обсмажуємо цибулю на олії, додаємо капусту, вливаємо трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин.
  3. Додаємо всі інші продукти і тушкуємо до готовності.
  4. Для тіста змішуємо тепле молоко і теплу воду, солимо. Вливаємо олію і яйце, перемішуємо.
  5. Всипаємо сіль і просіяне борошно частинами, вимішуємо тісто. Накриваємо тісто і залишаємо на 5 – 10 хвилин.
  6. Формуємо вареники і відварюємо в підсоленій воді.
  7. Подаю їх з обсмаженою цибулею або сметаною, розтопленим вершковим маслом.Вареники з капустою та гарбузом «осінні». Незвичайна і смачна начинка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: