Варшавський яблучний пиріг
від Denzhyttya
18 Вересня, 2021
Сьогодні пропонуємо приготувати варшавський яблучний пиріг. Готується він так легко, що впорається навіть дитина. Та й інгредієнтів особливих не потрібно.
Смачний пиріг з яблуками
Інгредієнти:
- 1 кг яблук
- 1 ст. борошна
- 0,5-1 ст. цукру
- 1 ст. манної крупи
- 1 ч. л. меленої кориці
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 2 ч. л. розпушувача
- 100 г рафінованої соняшникової олії
- 80 г подрібнених волоських горіхів
Приготування:
- Змішайте манку, цукор і борошно в окремому посуді. Додайте ванільний цукор і корицю. Перемішайте до однорідної маси – це і буде тісто.
- Яблука натріть на крупній тертці.
- У форму для випічки висипте третину «тіста» і рівномірно розподіліть. Потім додайте третину тертих яблук і розрівняйте шар. Повторіть процедуру 2 рази.
- Тепер вилийте в форму рослинне масло.
- На завершення рівномірно посипте подрібненими волоськими горіхами.
- Випікати пиріг в розігрітій до 180-200 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.
- Простий і смачний пиріг з яблуками готовий. Дайте йому трохи охолонути і починайте дегустувати. Смачного!
така техніка приготування пирога насправді дуже популярна, а тому має безліч варіацій. Хтось замість яблук додає груші, хтось збирає 10 шарів, хтось вважає за краще посипати пелюстками мигдалевого горіха, а хтось і зовсім прибирає всі зайві, на його думку, інгредієнти. Але завдяки своїй простоті пиріг майже завжди виходить ніжним і в міру просоченим.
Через:
takprosto.cc