Відмінна закуска з сардин
З сардин можна швидко і легко приготувати холодні закуски, супи. Їх можна подавати у вигляді доповнення до самостійних страв.
Сьогодні готуємо закуску з сардини.
Інформація з Інтернету: «Сардини – чудове джерело селену, фосфору, омега-3 і омега-6 жирних кислот, вітамінів B2, B12 і D, а також холіну, ніацину, кальцію, цинку, марганцю і міді. Ще одна важлива речовина в складі цієї морської риби – корисний для серця коензим Q10 ».
З консервованої сардини можна приготувати смачну закуску, яку потім намазувати на грінки, канапе. Як готується ця закуска?
Інгредієнти:
- консервована сардина в маслі -1 банка,
- яйця 2 шт,
- майонез -за смаком,
- один плавлений сирок (жирність 50%),
- цибулина ріпчаста або пучок свіжого зеленої цибулі
Приготування:
- Яйця варимо і охолоджуємо.
- Потім нарізаємо з якомога дрібніше.
- Відкриваємо банку з консервованою сардиною, зливаємо масло.
- Шматочки сардини викладаємо на миску і розминаємо їх виделкою.
- Потім до сардин додаємо нарізані яйця і дрібно порізану цибулю.
- Плавлений сирок необхідно так само подрібнити. Можна просто розім’яти його вилкою або заморозити його і натерти на тертці.
- Змішуємо всі ці інгредієнти і заправляємо майонезом.
Наша оригінальна закуска з консервованої сардини готова. Її можна зберігати в холодильнику. До речі, в охолодженому вигляді ця закуска стає набагато смачніше. Можна також цією закускою начинити відварені яйця.
Смачного!