Відмінне кукурудзяне печиво з начинкою – відмінний рецепт

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного печива, яке сподобається багатьом.

Наявність крохмалю надає печиву специфічний смак і білий колір. Його можна приготувати з додаванням борошна і без нього, але в першому варіанті печиво краще тримає форму. Мені така випічка дуже подобається. Печиво виходить розсипчастим, не нудотним і дуже ніжним. В якості начинки можете використовувати шоколадну пасту, варене згущене молоко або горіхову пасту, наприклад. У будь-якому варіанті буде мега смачно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 100 гр вершкового масла
  • 1 жовток
  • цедра 1 лимона
  • 30 гр цукрового піску
  • 150 гр згущеного молока
  • 250 гр кукурудзяного крохмалю
  • 80 гр борошна
  • 0,5 чайної ложки розпушувача
  • 400 гр шоколадної пасти або вареного згущеного молока

Приготування:

В першу чергу в окремій ємності об’єднуємо масло, цукор, жовток, цедру і згущене молоко. Добре перемішуємо.

Потім додаємо просіяне борошно, розпушувач і крохмаль. Перемішуємо все. В результаті отримуємо липке тісто.

Розміщуємо в холодильник на 60 хвилин. При цьому потрібно обернути його в харчову плівку.

Після закінчення потрібного часу відщипуємо шматочки тіста. Вага кожного повинна бути приблизно 10 гр. Формуємо кульки і викладаємо їх на деко, попередньо застелений пергаментним папером.

Тепер притискаємо їх виделкою і поміщаємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 8-10 хвилин.

Після закінчення потрібного часу даємо заготовкам охолонути. Потім склеюємо їх між собою, змащуючи шоколадною пастою або вареним згущеним молоком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: