Відмінне кукурудзяне печиво з начинкою – відмінний рецепт
Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного печива, яке сподобається багатьом.
Наявність крохмалю надає печиву специфічний смак і білий колір. Його можна приготувати з додаванням борошна і без нього, але в першому варіанті печиво краще тримає форму. Мені така випічка дуже подобається. Печиво виходить розсипчастим, не нудотним і дуже ніжним. В якості начинки можете використовувати шоколадну пасту, варене згущене молоко або горіхову пасту, наприклад. У будь-якому варіанті буде мега смачно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Інгредієнти:
- 100 гр вершкового масла
- 1 жовток
- цедра 1 лимона
- 30 гр цукрового піску
- 150 гр згущеного молока
- 250 гр кукурудзяного крохмалю
- 80 гр борошна
- 0,5 чайної ложки розпушувача
- 400 гр шоколадної пасти або вареного згущеного молока
Приготування:
В першу чергу в окремій ємності об’єднуємо масло, цукор, жовток, цедру і згущене молоко. Добре перемішуємо.
Потім додаємо просіяне борошно, розпушувач і крохмаль. Перемішуємо все. В результаті отримуємо липке тісто.
Розміщуємо в холодильник на 60 хвилин. При цьому потрібно обернути його в харчову плівку.
Після закінчення потрібного часу відщипуємо шматочки тіста. Вага кожного повинна бути приблизно 10 гр. Формуємо кульки і викладаємо їх на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
Тепер притискаємо їх виделкою і поміщаємо в духовку, розігріту до 170 градусів, на 8-10 хвилин.
Після закінчення потрібного часу даємо заготовкам охолонути. Потім склеюємо їх між собою, змащуючи шоколадною пастою або вареним згущеним молоком.