Вівсяні батончики з горіхами і журавлиною
від Denzhyttya
10 Жовтня, 2021
Ось такі ласощі можна не тільки сміливо готувати на сніданок або подавати як десерт, але і брати з собою на роботу або навчання. Вівсяні батончики – це відмінний перекус, в якому багато вітамінів і корисних мікроелементів.
Вівсяні пластівці відмінно доповнюються мигдальним молоком, горіхами і журавлиною, перетворюючи батончики не тільки в цікаве і смачне, але і в неймовірно корисну страву.
Інгредієнти:
- вівсяні пластівці 2 скл.
- коричневий цукор 100 г
- розпушувач 1,5 ч. л.
- сіль 0,5 ч. л.
- кориця 0,5 ч. л.
- яйце 2 шт.
- мигдальне молоко 120 мл
- яблуко 2 шт.
- ванільний екстракт 1 ч. л.
- волоські горіхи 0,25 скл.
- в’ялена журавлина 0,25 скл.
Приготування:
- Очистіть і наріжте яблука, подрібніть їх до стану пюре. Додайте до них яйця, молоко, ванільний екстракт і перемішайте.
- Окремо змішайте вівсяні пластівці, цукор і розпушувач, додайте корицю, сіль і перемішайте.
- Залийте пластівці яблучно-молочною сумішшю, перемішайте, залиште на 20 хвилин.
- Додайте до суміші подрібнені волоські горіхи і журавлину, перемішайте і перекладіть суміш у форму, застелену пергаментом.
- Випікайте майбутні батончики 30 хвилин при температурі 180 ° С, а потім наріжте порційно.
Ви можете змінювати склад вівсяних батончиків в залежності від ваших уподобань. А ще частування може довго зберігатися: до декількох днів в свіжому вигляді і до декількох місяців в замороженому.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки