Все готується просто та швидко.
від Denzhyttya
20 Листопада, 2021
Салат із сухариками з шинки, яблук та моркви. Все готується просто та швидко, салат виходить оригінальним, можна запропонувати гостям за святковим столом.
Інгредієнти:
- батон для сухариків, сіль, спеції, олія соняшникова
- шинка, 150 г
- морква, 1 шт
- яблуко кисло-солодке, 1 шт
- сир, 50 г
- лимонний сік, 1 ст
- часник, 2 зубчики
- майонез
Приготування:
- Батон ріжемо шматочками, збризкуємо олією і посипаємо сіллю, спеціями і ароматними травами.
- Висушуємо на сухій сковороді або в духовці, щоб вони вийшли хрусткими та ароматними.
- Шинку чи ковбасу ріжемо соломкою.
- Яблуко очищаємо від шкірки та ріжемо соломкою або натираємо на тертці для корейської моркви. Збризкуємо лимонним соком.
- Змішуємо шинку з яблуком та тертою морквою, сиром.
- Заправляємо салат майонезом або сметаною та посипаємо сухариками. Відразу подаємо до столу.
Можна викласти салат у салатник і окремо поставити тарілку із сухариками або обсипати їх навколо салату на тарілці.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua