Всього 3 яблука і 10 хвилин часу. Смачний яблучний пиріг

Пиріг виходить м’яким і ніжним, з достатньою кількістю яблучної начинки. Готується все просто і швидко, результат ідеальний.

Інгредієнти:

  • яйця, 3 шт
  • цукор, 75 г
  • ванілін за смаком
  • борошно, 150 г
  • вершкове масло розтоплене, 100 г
  • розпушувач, 2 ч.л
  • яблука, 3 шт
  • цукор, 3 ст.л
  • кориця

Приготування:

  1. Яйця змішуємо з дрібкою солі і збиваємо до пишності.
  2. Частинами всипаємо цукор, не перестаючи збивати до стійкої маси.
  3. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і перемішуємо масу міксером.
  4. Вливаємо розтоплене, охолоджене вершкове масло і збиваємо до однорідності.
  5. Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо скибочками.
  6. Форму застилаємо пергаментом і викладаємо яблучні скибочки, посипаємо цукром і за бажанням – корицею, перемішуємо.
  7. Заливаємо тістом і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
  8. Випікаємо 35 хвилин, 3 останні хвилини, перемикаємо духовку в режим гриль.
  9. Охолоджуємо пиріг, за смаком посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.Всього 3 яблука і 10 хвилин часу. Смачний яблучний пиріг
Бісквіт виходить вологим за рахунок вершкового масла в тісті, яблуко також дає свою соковитість і аромат пирога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: