Виявляється, картоплю, як у знаменитому ресторані, легко приготувати вдома.

Готую картоплю  по-селянськи (як в Макдональдс) тільки без літрів олії для фритюру. Така картопелька порадує і дітей і дорослих. Спеції можна використовувати на ваш смак. Я, наприклад, додаю ще й паприку для кольору.

Інгредієнти:

  • картопля з шкіркою 1кг
  • кріп
  • сіль 1 чл
  • сухий часник (можна додати свіжий) 1 чл
  • солодка паприка 1 чл
  • чорний мелений перець 1/2 чл
  • соняшникова олія 1 ст.л

Приготування:

  1. Ретельно мию картоплю за допомогою щітки. Нарізаю картоплю на часточки приблизно 1,5 см завтовшки.
  2. У пакет засипаю всі спеції і дрібно нарізаний кріп.
  3. Закладаю картопляні часточки.
  4. Додаю олію і ретельно струшують вміст, щоб спеції з олією рівномірно розподілилися.
  5. Розігріваю духовку до 180 градусів. Деко застеляю пергаментом. Викладаю картоплю на деко і запікаю 25-30 хвилин до готовності картоплі.
  6. От і все! Виходить ніжна картопелька зі скоринкою,  добра і як гарнір і як самостійна страва – головне, вибрати соус за смаком.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: