Яблучна шарлотка з родзинками та коньяком
23 Вересня, 2020
Інгредієнти
- 100 г родзинок
- 300 мл коньяку
- 30 мл окропу
- 150 г цукру
- 150 г вершкового масла
- 2 яйця
- 180 г борошна
- 1 ч. ложка розпушувача
- 2 яблука
- 50 г мигдалю
- 2 ст. ложки коричневого цукру
Приготування
- Родзинки залити коньяком та окропом і лишити на цілу ніч.
- Збити цукор і масло, додати яйця і збивати далі. Борошно змішати з розпушувачем, додати до суміші, перемішати.
- Яблука очистити, нарізати скибочками. Форму вистелити папером для випікання, викласти половину тіста, рівномірно розкласти яблука, додати родзинки разом з рідиною, накрити тістом, що лишилося.
- Зверху посипати подрібненим мигдалем і коричневим цукром. Випікати 50-60 хвилин.