Яблучно-морквяний суп-пюре: смачне поєднання

Яблучно-морквяний суп-пюре: смачне поєднання

Назвати суп-пюре приторною стравою зовсім не можна. Адже з його складом і текстурою можна створювати все нові і нові смаки.
Подавати такий суп можна в чашці або креманочці.

Виходить він смачний і дуже ніжний і вашим близьким він обов’язково припаде до смаку.

Інгредієнти:

  • 6 шт. моркви
  • 1  цибулина
  • 1 цибуля-порей
  • 2 сантиметри імбиру
  • 3 зубчики часнику
  • 1 яблуко
  • 1,5 літра овочевого бульйону або води
  • 30 мілілітрів оливкової олії

Починаємо приготування:

Очищаємо від шкірки моркву і яблуко, а потім нарізаємо середніми шматочками. Очищаємо цибулю, часник і імбир, ріжемо на дрібні шматочки.
У невеликій сотейник наливаємо оливкову олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо її до прозорості, потім додаємо часник і імбир. Тушкуємо овочі протягом 3 хвилин. Відставляємо готові овочі з плити.

Ставимо бульйон на плиту і доводимо до кипіння. Потім додаємо до бульйону смажені овочі і варимо протягом 2 хвилин.

Через відведений час кладемо в овочі моркву і яблуко, варимо їх до м’якого стану.

З готового супу зливаємо частину бульйону , овочі подрібнюємо до стану пюре  . За необхідності додати злитий бульйон  до потрібної консистенції. Потім  суп довести  до кипіння і подати  до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: