Яблучно-морквяний суп-пюре: смачне поєднання
Назвати суп-пюре приторною стравою зовсім не можна. Адже з його складом і текстурою можна створювати все нові і нові смаки.
Подавати такий суп можна в чашці або креманочці.
Виходить він смачний і дуже ніжний і вашим близьким він обов’язково припаде до смаку.
Інгредієнти:
- 6 шт. моркви
- 1 цибулина
- 1 цибуля-порей
- 2 сантиметри імбиру
- 3 зубчики часнику
- 1 яблуко
- 1,5 літра овочевого бульйону або води
- 30 мілілітрів оливкової олії
Починаємо приготування:
Очищаємо від шкірки моркву і яблуко, а потім нарізаємо середніми шматочками. Очищаємо цибулю, часник і імбир, ріжемо на дрібні шматочки.
У невеликій сотейник наливаємо оливкову олію і кладемо цибулю. Обсмажуємо її до прозорості, потім додаємо часник і імбир. Тушкуємо овочі протягом 3 хвилин. Відставляємо готові овочі з плити.
Ставимо бульйон на плиту і доводимо до кипіння. Потім додаємо до бульйону смажені овочі і варимо протягом 2 хвилин.
Через відведений час кладемо в овочі моркву і яблуко, варимо їх до м’якого стану.
З готового супу зливаємо частину бульйону , овочі подрібнюємо до стану пюре . За необхідності додати злитий бульйон до потрібної консистенції. Потім суп довести до кипіння і подати до столу.
Смачного!