Яблучний пиріг готую лише так: м’який, повітряний, а продукти мінімальні

М’який, ароматний та повітряний яблучний пиріг! Мінімум продуктів, які завжди є на кухні. Готую за таким рецептом уже багато років. Моя сім’я його обожнює!

Інгредієнти:

  • Яблука – 2 штуки
  • Вершкове масло – 25 грам
  • Цукор – 20 грам
  • Лимонний сік – 15 грам

Для тіста

  • Яєчні білки – 3 штуки
  • Цукор – 60 грам
  • М’яке вершкове масло – 120 грам
  • Цукор – 50 грам
  • Яєчні жовтки – 3 штуки
  • Борошно – 130 грам
  • Розпушувач – 4 грами

Приготування:

  1. Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо на шматочки невеликого розміру. Розігріваємо сковороду, додаємо вершкове масло і яблука. Посипаємо цукром і поливаємо соком лимонним.Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  2. Перемішуємо та перекладаємо в тарілку.Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  3. У чисту миску вливаємо білки та збиваємо міксером, всипаючи цукор.Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  4. У чисту миску кладемо м’яке вершкове масло, насипаємо цукор і збиваємо міксером (поступово вливаючи жовтки).Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  5. Білки з’єднуємо з жовтками та розмішуємо.Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  6. Насипаємо просіяне борошно, розпушувач і змішуємо.Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  7. Форму 18 см застеляємо пергаментом та виливаємо тісто.Яблучний пиріг готую лише так: м'який, повітряний, а продукти мінімальні
  8. Зверху кладемо яблука та випікаємо при 180 градусах – 45 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: