Як приготувати бісквітний рулет. Рецепт базової булочки: легкий рулет

Один з найпростіших рецептів рулету, який завжди виходить ідеально.

Інгредієнти:

  • жовтки – 5 шт
  • цукор – 50 г
  • борошно – 90 г
  • сіль – щіпка
  • олія рослинна – 50 г
  • розпушувач – 1 ч.л
  • молоко – 50 г
  • безе з білків, 5 шт і цукор – 70 г

Приготування:

  1. Жовтки змішуємо з сіллю і ретельно збиваємо до піни, потім всипаємо цукор і збиваємо до збільшення маси.
  2. Білки починаємо збивати без цукру, коли маса збільшиться, додаємо цукор і збиваємо до густої консистенції.
  3. Лопаткою змішуємо жовткову і білкову маси.
  4. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо. Частинами додаємо в тісто і вимішуємо до однорідності.
  5. Змішуємо молоко і рослинну олію, додаємо кілька ложок тіста, вимішуємо до однорідності і цю масу викладаємо в тісто, вимішуємо.
  6. Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто, вдаряє форму, щоб вийшов все повітря.
  7. Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо 30 хвилин.
  8. Знімаємо пергамент, зрізаємо краї бісквіта, робимо по всій поверхні надрізи і змащуємо будь-яким варенням. Звертаємо рулет в пергаменті і ставимо його в холодильник на 1 годину.

Порада: цукор в білки додавайте поступово, щоб маса виходила дуже ніжною і повітряною. Також ви можете згорнути ще гарячий бісквіт в рулет в пергаменті і накрити його рушником – тоді він охолоне і залишиться м’яким. Для начинки беріть будь-який джем або варення, шоколадну пасту.

Як приготувати бісквітний рулет. Рецепт базової булочки: легкий рулет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: