Як приготувати бісквітний рулет. Легкий рулет,який завжди виходить ідеальним
від Denzhyttya
13 Серпня, 2020
Один з найпростіших рецептів рулету, який завжди виходить ідеальним.
Інгредієнти
- жовтки – 5 шт
- цукор – 50 г
- борошно – 90 г
- сіль – щіпка
- олія – 50 г
- розпушувач – 1 ч.л
- молоко – 50 г
- безе з білків – 5 шт і цукор – 70 г
Приготування
- Жовтки змішуємо з сіллю і ретельно збиваємо до піни, потім всипаємо цукор і збиваємо до збільшення маси.
- Білки починаємо збивати без цукру, коли маса збільшиться, додаємо цукор і збиваємо до густої консистенції.
- Лопаткою змішуємо жовткову і білкову маси.
- Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо. Частинами додаємо в тісто і вимішуємо до однорідності.
- Змішуємо молоко і олію, додаємо кілька ложок тіста, вимішуємо до однорідності і цю масу викладаємо в тісто (загальна маса), вимішуємо.
- Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.
- Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо 30 хвилин.
Знімаємо пергамент, зрізаємо краї бісквіта, робимо по всій поверхні надрізи і змащуємо будь-яким варенням. Потім знову кладемо на пергамент і звертаємо рулет (в пергаменті) і ставимо його в холодильник на 1 годину.
Порада: цукор в білки додавайте поступово, щоб маса виходила дуже ніжною і повітряною. Також ви можете згорнути ще гарячий бісквіт в рулет в пергаменті і накрити його рушником – тоді він охолоне і залишиться м’яким. Для начинки беріть будь-який джем або варення, шоколадну пасту та ін. Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного !
Джерело:
mandarynka.com.ua