Як приготувати картоплю, щоб попросили ще. Соковита вечеря з картоплі і фаршу

Не знаєте що приготувати з картоплі і м’ясного фаршу? Пропоную приготувати страву з курячого фаршу. Нарізаємо картоплю кружечком, готуємо начинку з м’ясом, випікаємо в духовці і вечеря на столі. Тепер ви знаєте що приготувати на вечерю чи обід.

Інгредієнти:

  • картопля 7 шт (середня)
  • сіль, перець, спеції за смаком
  • твердий сир 300 г
  • цибуля 1шт (великий)
  • печериці 180 г
  • куряче філе або фарш 300 г
  • сметана 2 ст л
  • болгарський перець 1 шт

Приготування:

  1. Очищаємо 7 середніх картоплин від шкірки і нарізаємо кружечками. Нарізану картоплю викладаємо на пергаментний папір доброї якості, один на одного, солимо, перчимо до смаку і посипаємо твердим, тертим сиром. Сиру я використовую 150 грам.Як приготувати картоплю, щоб попросили ще. Соковита вечеря з картоплі і фаршу
  2. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 25-30 хвилин.
  3. Дрібно подрібнюємо одну цибулину і 180 г печериць. На м’ясорубці перекручуємо 300 г курячого філе. Ставимо сковорідку на середній вогонь, наливаємо трохи олії, всипаємо подрібнену цибулю, гриби і курячий фарш. Солимо, перчимо за своїм смаком і додаємо 2 столові ложки сметани (так само можна додати свої улюблені приправи). Смажимо до готовності! Коли начинка буде майже готова, всипаємо 1 дрібно нарізаний болгарський перець і смажимо ще приблизно 5 хвилин.Як приготувати картоплю, щоб попросили ще. Соковита вечеря з картоплі і фаршу
  4. Готову м’ясну начинку розподіляємо по спеченій картоплі, зверху посипаємо твердим, тертим сиром і закручуємо в рулет. Сиру використовую 150 грам.Як приготувати картоплю, щоб попросили ще. Соковита вечеря з картоплі і фаршу
  5. Готову страву з картоплі і фаршу, можна подавати на обід або вечерю. Як приготувати картоплю, щоб попросили ще. Соковита вечеря з картоплі і фаршу

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: