Смачна золотиста рибка без коптильні і хімії

Звичайно це а-ля копчена скумбрія, так як копчення в рецепті і не пахне, але смак у рибки чудовий.

Інгредієнти:

  • Скумбрія (середня) – 1 шт.
  • Сіль (ложки без верху) – 5 ст. ложок
  • Вода – 1 л
  • Цибулиння – скільки є, на око

Приготування:

  1. Лушпиння цибулі замочити ненадовго в воді.
  2. Потім поставити на вогонь і додати сіль.
  3. На літр води потрібно 5 столових ложок солі (якщо води треба більше, то і солі відповідно).
  4. Солоне лушпиння з водою закип’ятити, покласти скумбрію і варити рівно 3 хвилини!
  5. Готову рибку відкинути на друшляк і можна їсти.
  6. Риба невелика і встигла проваритися повністю.

Хоча мене спочатку теж збентежило те, що варити всього 3 хвилини.

Якщо риба велика, то її можна уздовж розрізати, щоб точно проварилася або ножем проколоти в декількох місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: