Смачна золотиста рибка без коптильні і хімії
від Denzhyttya
6 Листопада, 2020
Звичайно це а-ля копчена скумбрія, так як копчення в рецепті і не пахне, але смак у рибки чудовий.
Інгредієнти:
- Скумбрія (середня) – 1 шт.
- Сіль (ложки без верху) – 5 ст. ложок
- Вода – 1 л
- Цибулиння – скільки є, на око
Приготування:
- Лушпиння цибулі замочити ненадовго в воді.
- Потім поставити на вогонь і додати сіль.
- На літр води потрібно 5 столових ложок солі (якщо води треба більше, то і солі відповідно).
- Солоне лушпиння з водою закип’ятити, покласти скумбрію і варити рівно 3 хвилини!
- Готову рибку відкинути на друшляк і можна їсти.
- Риба невелика і встигла проваритися повністю.
Хоча мене спочатку теж збентежило те, що варити всього 3 хвилини.
Якщо риба велика, то її можна уздовж розрізати, щоб точно проварилася або ножем проколоти в декількох місцях.
Джерело:
likecooking.ru