Як смачно приготувати цвітну капусту
від Denzhyttya
30 Серпня, 2021
Як добре, що зараз цвітна капуста доступна круглий рік! Але особливо приємно її готувати в теплий сезон. Невагома, соковита, з ніжним смаком. Недарма в Ізраїлі її так люблять. Цей єврейський рецепт краще за інших демонструє, як приготувати цвітну капусту на сковороді.
У ньому повністю відсутній кляр, борошно або панірувальні сухарі. І що цікаво, капуста по-ізраїльськи подається в холодному вигляді. Це робить її ідеальною закускою.
Інгредієнти:
- вода 1,5 л
- цвітна капуста 700 г
- оцет 100 мл
- Оливкова олія за смаком
- сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- часник 3 зуб.
- петрушка за смаком
Приготування:
- Капусту помийте і розберіть на суцвіття. Якщо трапляються занадто великі, розріжте їх ножем.
- Потім відваріть капусту протягом 8 хвилин. Головне не переварити! Навіть краще, якщо доведете капусту до напівготовності.
- Потім опустіть її в холодну воду. Це потрібно для того, щоб вона не доварилась за рахунок власної температури.
- Тепер промокніть капусту паперовим рушником і обсмажуйте на розігрітій , з рослинною олією сковороді до золотистого кольору.
- Перемішайте суцвіття з сіллю, перцем, розчавленим часником і зеленню. Поставте в холодильник на годину. Готово!
Калорійність такої страви дуже низька. А якщо готувати на сухій сковороді, так взагалі мінімальна. Збережіть цей простий рецепт закуски.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya