Як я смажу горбушу соковитою. Секрет такої риби у маринаді

Вітання! Сьогодні хочу поділитися рецептом смачної та неймовірно соковитої смаженої риби, весь секрет у маринаді, який підійде для будь-якої риби, у мене сьогодні горуша. Виходить дуже ніжна з пікантним смаком.

Інгредієнти:

  • риба (горбуша, кета чи ін.) – 600 гр.
  • гірчиця – 1/2 ч. л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • імбир – 1/4 ч. л.
  • солодка паприка – 1/3 ч. л.
  • базилік – 1/2 ч.л.
  • чорний перець – за смаком
  • соєвий соус – 1,5 ч.л.
  • олія соняшникова – 2 ст.л.
  • яйце – 1 шт.
  • манна крупа – 1,5 ст.
  • крохмаль – 3 ч.л.
  • сік лимона -1/2 ч. л.

Приготування:

  1. Нарізаємо рибу порційними шматочками.Як я смажу горбушу соковитою. Секрет такої риби у маринаді
  2. Приготуємо маринад. Беремо миску, додаємо сіль, імбир, базилік, чорний мелений перець, червону паприку, соєвий соус, олію, розбиваємо яйце, додаємо манну крупу та картопляний крохмаль, лимонний сік та гірчицю. Добре перемішуємо до однорідної консистенції.Як я смажу горбушу соковитою. Секрет такої риби у маринаді
  3. Опускаємо в маринад шматочки риби, перемішуємо, щоб маринад рівномірно розподілився по всій рибі.
  4. Закриваємо миску кришкою або харчовою плівкою на 20-30 хвилин промаринуватися.Як я смажу горбушу соковитою. Секрет такої риби у маринаді
  5. Розігріваємо сковороду, олію можна не додавати, за бажанням додати одну ложку, достатньо лише змастити сковороду.
  6. Викладаємо шматочки риби та смажимо на середньому вогні під закритою кришкою з двох сторін, по 3 хвилини з кожної.Як я смажу горбушу соковитою. Секрет такої риби у маринаді

Риба готова, виходить дуже і дуже соковита, із золотистою рум’яною скоринкою, смачна і в гарячому і холодному вигляді, рекомендую приготувати, залишитеся задоволені

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: