Якщо сім’я просять пельмені, а мені ліньки ліпити, то я готую цю страву: смак і запах один в один
від Denzhyttya
15 Грудня, 2021
Я ні скільки не перебільшую, коли і ви спробуєте цю оригінальну страву, то вразитеся колосальною схожостю даної страви з пельменями.
Коли я в перше експериментувала з цією стравою, то навіть не підозрювала, що вийде страва, така схожа на пельмені.
Але це першими помітили мої діти. Адже смак і запах, і правда, один в один, а готувати втричі простіше та швидше.
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний (можна курячий) – 600 грам
- Дрібні макарони – 8 – 10 ложок столових
- Цибулина – 1 головка середнього розміру
- Часник – пара зубчиків
- Сіль та перець – за смаком
- Спеції – на власний вибір
- Томатна паста – 1 столова ложка
- Вода – 12 склянки
Приготування:
- У фарш потрібно додати цибулю та подрібнений часник. На смак сіль і чорний перець. Перемішати до однорідності.
- А потім додати дрібні макарони. Якщо у вас великі макаронні вироби, то їх спочатку слід відварити до напівготовності.
- Добре перемішати, а потім сформувати кульки-їжачки, з розміром визначайтеся самостійно.
- Потім скласти в глибоку сковороду, залити кип’ятком.
- Варити спочатку на помірному вогні приблизно 10-15 хвилин. Потім додати томатну пасту і готувати ще 10 хвилин.
Пельмені – їжачки – м’ясні кульки готові. Смачно, просто та швидко.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки