За 10 хвилин готую тонкі коржі без розкачування тіста. Просто і смачно
від Denzhyttya
8 Серпня, 2021
Лаваш сьогодні використовується в багатьох рецептах і допомагає уникнути метушні з тістом. Тому за лічені хвилини з ним готують пироги та млинці, навіть використовують лаваш замість коржів для торта. Сьогодні готуємо тонкі коржі.
Інгредієнти:
- лаваш, 2 шт
- масло вершкове
- сир, 500 г
- цибуля зелена і зелень
- яйця, 2 шт
- сіль перець
Приготування:
- Зелену цибулю і зелень дрібно ріжемо і змішуємо з сиром, додаємо в масу яйце, солимо і перчимо.
- Розтоплюємо шматочок вершкового масла і змішуємо з сирною масою.
- Лаваш ріжемо на прямокутні пласти, на одну частину кладемо начинку, розподіляємо і накриваємо другою частиною.
- Обсмажуємо з двох сторін на вершковому маслі.
- Можна обсмажити на сухій сковорідці, викласти на тарілку і полити розтопленим вершковим маслом. Складаємо такі коржі з начинкою потрібно стопочкою, щоб вони добре просочилися вершковим маслом і стали м’якими.
В якості начинки можна брати будь-які інші продукти. Наприклад, смачно виходить начинка з обсмаженої цибулі, грибів і тертого сиру, твердого або плавленого.
Джерело:
mandarynka.com.ua