Закохалася в цю закуску з першого погляду і відразу приготувала
![](https://denzhyttya.pp.ua/wp-content/uploads/avatars/2/5c8a6c73035d9-bpfull.jpg)
![](https://denzhyttya.pp.ua/wp-content/uploads/2020/12/zakohalasya-v-tsyu-zakusku-z-pershogo-poglyadu-i-vidrazu-prigotuvala.jpg)
Ця закуска має незвичайно ніжний смак і ефектний вигляд, тому вона не залишиться непоміченою на святковому столі. Приготування дуже просте, а результат безумовно сподобається всім!
Інгредієнти:
- 150 г замороженого шпинату;
- 200 г вершкового сиру;
- Одна ст. ложка борошна;
- Два яйця;
- 150 г слабосоленої червоної риби.
Приготування:
Шпинат необхідно подрібнити за допомогою блендера.
Білки відокремити від жовтків. Змішайте їх зі шпинатом.
Потім всипте борошно, покладіть сметану і перемішайте.
Білки посоліть і збивайте поки не отримаєте пишну піну. Перекладіть в шпинат і перемішайте, але більше не збивайте.
Деко вистелити пергаментом. Викладіть на нього шпинатне тісто і розрівняйте так, щоб вийшов квадрат.
Духовку ввімкніть і нагрійте до 190 °. Випікайте бісквіт до готового стану, приблизно 15-20 хвилин.
Якщо переживайте, що тісто прилипне до пергаменту, то змастіть його олією соняшниковою.
Готовий бісквіт нехай охолоне, а після розріжте його на три частини.
Змастіть всі частини вершковим сиром, складіть в стопку і наріжте на порційні шматочки.
Прикрасьте червоною рибою і зеленню.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.