Закритий пиріг зі сливами

Інгредієнти

  • 1 склянка борошна
  • 1,5 склянки молока
  • 6 столових ложок цукру
  • 2 столових ложки цукрової пудри
  • 1 чайна ложка ванілі
  • Дрібка солі
  • 1 чайна ложка лимонної цедри
  • 15-20 великих стиглих слив

Спосіб приготування

Сливи розділіть на дві частини і видаліть кісточки. Форму для запікання змастіть маслом. Половинки слив викладіть на дно форми для запікання — так, щоб сливи покрили все дно форми. Посипте сливи цукром (для цього вам знадобляться 3 столових ложки цукру). У блендері перемішайте інші інгредієнти (крім цукрової пудри). Готове тісто вилийте в форму для запікання. Такий пиріг запікають у духовці приблизно 1 годину або до готовності. Коли пиріг буде готовий, посипте його цукровою пудрою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: