Закуска «Оригінальна» на святковий стіл – нарядна і дуже смачна
Сьогодні ми вам хочемо розповісти, як приготувати просту, але водночас дуже незвичну на вигляд закуску — «Оригінальну». І отримала вона таку назву не даремно, адже ця страва стане справжньою окрасою вашого столу. Готується з простих та доступних інгредієнтів, а результат неймовірний!
Тільки гляньте на цю красу!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Перець зелений солодкий 1 шт.
- Перець солодкий жовтий 1 шт.
- Перець червоний солодкий 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Масло вершкове 82,5% 100 г
- Сир голландський 300 г
- Часник 2 зуб.
- Кріп 15 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Вершкове масло слід витягнути заздалегідь — хоча б за 20 хвилин до приготування. Яйця слід відварити та очистити від шкаралупи.
2. Перець також промити, вирізати плодоніжку й очистити від насіння.
3. На тертці з дрібними отворами слід натерти твердий сир. За бажанням можна використовувати також плавлений.
4. Часник очистити від лушпиння та пропустити через прес, або ж подрібнити. Якщо ви хочете отримати гостру начинку, то додайте більше часнику. Зелений кріп ретельно промити й подрібнити. Змішати з сиром, часником та все заправити спеціями та сіллю за смаком.
5. Суміш перемішувати з вершковим маслом до тих пір, поки не утвориться однорідна маса.
6. Стручки перцю наповніть масляно-сирною масою, залишивши в середині кожного поглиблення.
7. В отриманий отвір потрібно помістити варене яйце.
8. Фаршировані перці потрібно помістити в посудину та накрити все харчовою плівкою. Залишити на годину в холодильнику. Потім вийняти перець й нарізати на кружечки. Їхня товщина має складати приблизно 6 мм. Перед подачею, викладіть скибки фаршированого перцю на тарілку та прикрасьте зеленню.
Смачного!
Вам сподобався рецепт?