Закуска з крабових паличок з начинкою

Готуємо оригінальну закуску для святкового столу. З крабових паличок створюємо невеликі рулетики у вигляді ролів. Для начинки використовуємо свіжий огірок і яєчно-сирну суміш. Готові роли прикрашаємо зеленню і подрібненим жовтком. Закуска виходить дуже ніжною, просто тане в роті, виглядає красиво і яскраво, викликає бажання швидше її скуштувати. У рецепті розказано, як легко розгорнути крабові палички в тонке полотно, не пошкодивши їх.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 г
  • Яйце куряче – 4 шт
  • Твердий сир – 150 г
  • Огірок – 1 шт
  • Кріп – 20 г
  • Часник – 2 зубчик
  • Сметана – 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте необхідні продукти за списком. Крабові палички заздалегідь дістаньте з морозильної камери, щоб вони повністю розморозились і стали м’якими. Очистіть їх від штучної плівки. Крабові палички залийте гарячою водою на 2 хвилини. Завдяки даній маніпуляції їх можна буде легко розгорнути, не пошкодивши цілісність. У гарячій воді вони стануть м’якими і еластичними.
  2. Акуратно розгорніть кожну крабову паличку в полотно, викладіть на серветку, щоб воно просохнуло. Зверху також промокніть серветками.
  3. Окремо приготуйте начинку. Яйця відварити круто, відокремте білки від жовтків. Три жовтка залиште для прикраси, один жовток і всі білки натріть на тертці. Твердий сир подрібніть аналогічним чином, з’єднайте з яйцем. Часник пропустіть через прес, додайте в начинку. Суміш заправте сметаною або майонезом, посоліть за смаком, ретельно перемішайте, поєднуючи всі компоненти між собою.
  4. Огірок розріжте  по ширині розгорнутих крабових паличок.
  5. Підготовлений огірок наріжте однаковими брусочками. На білу сторону крабових паличок нанесіть приблизно 1 ст.л. яєчно-сирної начинки, але доходячи до краю, зверху викладіть одну смужку огірка.Закуска з крабових паличок з начинкою
  6. Скрутіть крабову паличку з начинкою в щільний рулет.
  7. Кожен рулетик розріжте поперек на дві половинки. У вас повинні вийти вироби у формі ролів.
  8. Варені жовтки, які залишили, натріть на дрібній тертці або роздавіть виделкою. Кріп заздалегідь обполосніть, повністю його висушіть, наріжте максимально дрібно.Закуска з крабових паличок з начинкою
  9. Кожен рол з одного краю змастіть майонезом. Половину заготовок цією стороною опустіть в жовток, іншу половину опустіть в подрібнений кріп. Встановіть закуску на тарілку, подайте на стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: