Закуска з печінки тріски: не їла нічого ніжнішого.
від Denzhyttya
8 Листопада, 2021
Таку начинку з печінки тріски можна використовувати для бутербродів або як наповнювач тарталеток, робити прошарок для закусочних тортів.
Інгредієнти:
- печінка тріски, 1 банка
- яйця відварені, 2 шт
- цибуля зелена і зелень, пучки
- сирок плавлений, 1 шт
- часник, 1 зубчик
- майонез
Приготування:
- Печінку розминаємо виделкою до однорідності і змішуємо з тертими яйцями та сирком.
- Додаємо в масу подрібнений часник і зелену цибулю, кріп, майонез і перемішуємо.
- Майонез можна не додавати, якщо тріску розминали в олії, маса буде достатньої густоти і без соусу.
- Така маса підходить і для рисових пирогів: відварений рис змішуємо з цією масою і виходить ситна та оригінальна начинка для здоби.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua