Закуска з солодкого перцю з сирно-яєчною начинкою

Чекаю не дочекаюся, коли вже з’являться домашні перчики. Цей соковитий овоч я із задоволенням додаю в салати і роблю з нього заготовки на зиму. А в сезон у нас на обідньому столі завжди стоїть класна закуска з перцю. І приготувати її простіше простого.

Все що потрібно, це начинити солодкий болгарський перець пікантною начинкою. Для зручності я розрізаю його на часточки і красиво викладаю на плоску тарілку. Ніжна сирно-яєчна начинка чудово доповнює хрусткі шматочки овоча. З такою закускою можна обійтися і без салату.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 3 шт.
  • Яйце – 5 шт.
  • Твердий сир – 200 г
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – 5 ст. л.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) – за смаком

Приготування:

  1. Відваріть яйця, охолодіть і натріть на грубій терці. Сир натріть на дрібній тертці і змішайте з яйцями.
  2. Додайте до начинки подрібнений кріп, часник, пропущений через прес, майонез, сіль і перець. Добре перемішайте.Закуска з солодкого перцю з сирно-яєчною начинкою
  3. Розріжте великі болгарські перці навпіл, видаліть насіння і перегородки. Заповніть половинки овоча начинкою до краї, утрамбовуючи її.Закуска з солодкого перцю з сирно-яєчною начинкою
  4. Розріжте заготовки спочатку навпіл, а потім кожен шматочок ще раз поділіть навпіл. Викладіть закуску на тарілці.Закуска з солодкого перцю з сирно-яєчною начинкою

Закуска вийде ще яскравіша, якщо ви візьмете перець різних кольорів. Тільки уявіть цей барвистий калейдоскоп на тарілці. Фаршировані перці прикрасять будь-який святковий стіл, але не надовго. Апетитна закуска розлетиться в лічені хвилини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: