Закусочні млинці у духовці

Млинці настільки універсальні, що подавати їх можна у безлічі варіацій. Починаючи з різних форм, закінчуючи гарячою та холодною подачею. Однак ці закусочні млинці в духовці припадуть до смаку відразу. Спочатку гості не можуть збагнути, що це. А зрозумівши, що не можуть відірватися!
Наступний рецепт допоможе подати млинці навіть із найпростішою начинкою так, щоб вони стали основною стравою. Ми вибрали універсальну — з куркою, грибами та сиром. Вона чудово поєднується із заливкою з яєць та сметани. У десертному варіанті можна використовувати солодкий сир з ягодами, а в саму заливку додати щіпку ваніліну.

Інгредієнти:
- Курка 500 г
- Печериці 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Твердий сир 100 г
- Сметана 150 г
- Яйце 4 шт.
- Сіль за смаком
- Молоко 500 мл
- Пшеничне борошно 200 г
- Цукор 2 ст. л.
- Соняшникова олія за смаком
Приготування:
- Приготуйте тісто для млинців: збийте три яйця з молоком, цукром, щіпкою солі та двома столовими ложками рослинної олії.

- Потім посмажте млинці.

- Курку відваріть та наріжте на дрібні шматочки. Змішайте з обсмаженою на олії цибулею з грибами і сіллю за смаком. Дочекайтеся, коли охолоне, і натріть сир в начинку. Отриманим фаршем начиніть млинці.

- Викладіть млинці у глибоку форму для запікання. Приготуйте заливку з одного яйця та сметани.

- Залийте млинці та випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

На вигляд млинці, запечені в духовці, нагадують італійські каннелоні. Щоб надати ще більшої схожості, використовуйте замість яєць і сметани традиційний соус бешамель. Для цього обсмажте пару ложок борошна в шматочку вершкового масла, повільно додайте молоко і варіть, помішуючи, на маленькому вогні до загустіння.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.






