Заливаю печінку водою і додаю сметану. Рецепт зі старої книги: виходить соковита і м’яка страва
від Denzhyttya
21 Вересня, 2021
Печінка виходить соковитою і м’якою, ароматною. З неї виходить відмінна страва, яку можна подавати з різними гарнірами.
Інгредієнти:
- печінка куряча, 400 г
- цибуля, 1 шт
- часник, зелень, сіль, перець
- сметана, 2 ст.л
- масло вершкове, 30 г
- цукор дрібка
Приготування:
- Печінку промиваємо і очищаємо від зайвих частин.
- Заливаємо печінку кип’ятком і залишаємо на 3 – 5 хвилин.
- Невелику кількість олії змішуємо з вершковим маслом на сковорідці і обсмажуємо дрібно порізану цибулину з дрібкою солі і цукру – так цибуля виходить з яскравим смаком і ароматом.
- Додаємо в сковорідку печінку, перемішуємо і смажимо 5 хвилин на великому вогні.
- Солимо і перчимо, додаємо різні спеції за смаком, сметану і гірчицю за смаком, подрібнений часник і зелень.
- Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і готуємо близько 2 хвилин.
До такої вершкової печінки я подаю картопляне пюре, відварений рис або макарони. Виходить дуже смачно і ситно.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки