Заливаю печінку водою і додаю сметану. Рецепт зі старої книги: виходить соковита і м’яка страва

Печінка виходить соковитою і м’якою, ароматною. З неї виходить відмінна страва, яку можна подавати з різними гарнірами.

Інгредієнти:

  • печінка куряча, 400 г
  • цибуля, 1 шт
  • часник, зелень, сіль, перець
  • сметана, 2 ст.л
  • масло вершкове, 30 г
  • цукор дрібка

Приготування:

  1. Печінку промиваємо і очищаємо від зайвих частин.
  2. Заливаємо печінку кип’ятком і залишаємо на 3 – 5 хвилин.
  3. Невелику кількість олії змішуємо з вершковим маслом на сковорідці і обсмажуємо дрібно порізану цибулину з дрібкою солі і цукру – так цибуля виходить з яскравим смаком і ароматом.
  4. Додаємо в сковорідку печінку, перемішуємо і смажимо 5 хвилин на великому вогні.
  5. Солимо і перчимо, додаємо різні спеції за смаком, сметану і гірчицю за смаком, подрібнений часник і зелень.
  6. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і готуємо близько 2 хвилин.Заливаю печінку водою і додаю сметану. Рецепт зі старої книги: виходить соковита і м'яка страва

До такої вершкової печінки я подаю картопляне пюре, відварений рис або макарони. Виходить дуже смачно і ситно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: