Засолення оселедця в олії з цибулею. Без розсолу, шматочками. Наступного дня готова
від Denzhyttya
5 Січня, 2022
Який смачний оселедець виходить! З картоплею та чорним хлібом – просто смакота! Розповім зараз, як я солю оселедця в олії, без будь-яких розсолів та інших проблем.
Інгредієнти:
- оселедець 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- сіль 3 ст.л.
- олія соняшникова 7 столових ложок
Приготування:
- Отже, беремо один оселедець і обробляємо на філе. Нарізаємо на шматочки завтовшки приблизно 2 см.
- Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Тепер беремо відповідну ємність – банку або контейнер, і викладаємо шарами цибулю та оселедці. Кожен шар оселедця посипаємо сіллю.
- Заливаємо олією, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник. Наступного дня (через добу) можна пробувати. Оселедець виходить малосольний. Якщо хочете, щоб був трохи більш солоний – тоді тримайте довше -1,5-2 доби. Загалом, пробуйте, щоб смачно було саме вам.
До речі, не тільки рибка виходить смачна, а й цибуля, та й сама олія теж.
Так само можна засолити скумбрію – теж виходить смачно!
Приємного апетиту, мої любі!
Джерело:
zhyttia.com.ua