Засолення оселедця в олії з цибулею. Без розсолу, шматочками. Наступного дня готова

Який смачний оселедець виходить! З картоплею та чорним хлібом – просто смакота! Розповім зараз, як я солю оселедця в олії, без будь-яких розсолів та інших проблем.

Інгредієнти:

  • оселедець 1 шт
  • цибуля ріпчаста 1 шт
  • сіль 3 ст.л.
  • олія соняшникова 7 столових ложок

Приготування:

  1. Отже, беремо один оселедець і обробляємо на філе. Нарізаємо на шматочки завтовшки приблизно 2 см.
  2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. Тепер беремо відповідну ємність – банку або контейнер, і викладаємо шарами цибулю та оселедці. Кожен шар оселедця посипаємо сіллю.
  3. Заливаємо олією, закриваємо кришкою і прибираємо в холодильник. Наступного дня (через добу) можна пробувати. Оселедець виходить малосольний. Якщо хочете, щоб був трохи більш солоний – тоді тримайте довше -1,5-2 доби. Загалом, пробуйте, щоб смачно було саме вам.

До речі, не тільки рибка виходить смачна, а й цибуля, та й сама олія теж.

Так само можна засолити скумбрію – теж виходить смачно!

Приємного апетиту, мої любі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: