Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м’ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети
від Denzhyttya
8 Травня, 2021
Страва виходить смачною, нагадує улюблені багатьма рубані котлети, але набагато духмяніше і соковитіше.
Інгредієнти:
- грудка куряча, 500 г;
- яйця, 3 шт;
- часник, 3 зубчики;
- сіль перець;
- майонез, 3 ст.л;
- борошно, 3 ст.л.
Приготування:
- М’ясо ріжемо дрібними шматочками.
- Порада: щоб зробити це швидше і легше, трохи підморожуємо грудку в морозильній камері.
- Змішуємо шматочки м’яса з яйцями, майонезом, сіллю, перцем, будь-якими спеціями і пропущеним через прес часником.
- Масу добре перемішуємо до однорідності. Можна ще додати дрібно нарізану зелень.
- Накриваємо ємність і відправляємо на 40 хвилин в холодильник.
- Додаємо борошно, ще раз добре перемішуємо.
- Обсмажуємо котлети на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Котлети подаю з гострими соусами і аджикою, картопляним пюре, салатами зі свіжих овочів.
Джерело:
mandarynka.com.ua