Збийте м’яту з цукром і отримаєте смачний і оригінальний десерт. Всі в захваті
Як ж таки чудово, коли на полицях магазину з’являється свіжа зелень, а ще краще, коли вона з’являється на ваших грядках! Скільки рецептів з неї можна придумати, дуже простих і при цьому смачних і оригінальних.
Наприклад, багато хто з нас звикли пити чай зі свіжою м’ятою, однак м’яту цю можна додати не тільки в сам чай, але і в те, з чим ви будете його пити! Ще один варіант – зробити дуже смачне і яскраве м’ятне печиво.
Інгредієнти:
- м’ята свіжа – 20 г;
- цукор – 100 г;
- вершкове масло – 100 г;
- яйце – 1 шт;
- розпушувач для тіста – 1 ч.л .;
- борошно – 200 г
Все дуже просто. Спочатку м’яту збиваємо блендером разом з цукром до стану каші. Потім додаємо до м’ятної каші м’яке вершкове масло і яйце, знову трохи збиваємо.Далі просіваємо в отриману суміш борошно і розпушувач, замішуємо тісто.
Формуємо печиво бажаної форми, викладаємо на деко, застелене пергаментом, і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 15 хвилин.
Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.
Ось і все, смачне оригінальне печиво готове, можна кликати всіх до чаю!