Желатинова глазур для пасок
від Denzhyttya
28 Березня, 2021
Напередодні світлого свята хочеться поділитися з читачами незвичайним рецептом. Желатинова глазур для пасок зустрічається вкрай рідко. При цьому вона в рази перевершує білкову. І виглядає вона просто приголомшливо! Біла, рівна, аж блищить.
Готується така помадка на основі желатину, завдяки цьому компоненту вона зберігає свою еластичність, НЕ засихає і не липне до ножа під час розрізання випічки.
Інгредієнти
- цукор 200 г
- вода 100 мл
- желатин 6 г
- лимонний сік за смаком
приготування
- Желатин змішайте з 2 ст. л. води, залиште на 15-20 хвилин для набухання.
- В цей час в воді, що залишилася розчиніть цукор і поставте на повільний вогонь до легкого загустіння рідини.
- В сироп ( повинен охолонути трішки) введіть желатин, збивайте масу міксером на високій швидкості до білого кольору (близько 4-5 хвилин), додайте лимонний сік.
- Через 10 хвилин глазур’ю можна покривати остиглі паски. Відразу ж прикрасьте їх посипкою – і готово!