Желейный торт с персиками
від Denzhyttya
26 Грудня, 2021
Желейний торт із персиками, досить щільне желе з шматочками ніжного фрукта, просоченого цукровим сиропом. Вся ця краса накрита шаром вершкового желе та стоїть на пісочному коржі. Звичайно, корж готується без випікання. Все, що вам знадобиться, – інгредієнти, форма та холодильник.
Інгредієнти:
- Персикове желе 1 шт.
- Консервовані персики 850 г
- Желатин 60 г
- Галетне печиво 400 г
- Вершкове масло 150 г
- Молоко 500 мл
- Сметана 750 г
- Цукор 200 г
- Ванільний цукор 20 г
Приготування:
- Подрібніть галетне печиво в крихту і залийте його розтопленим вершковим маслом. Перемішайте.
- Викладіть основу для пісочного коржа у форму та утрамбуйте за допомогою ложки, як показано на відео. Сформуйте дно та стінки, після чого відправте в холодильник на 20 хвилин.
- Приготуйте основу персикового желе (дотримуйтесь пропорцій, вказаних на упаковці), додайте 30 г желатину і перемішайте до розчинення останнього. Залийте консервовані половинки персиків. Відправте в холодильник на 4 години.
- Залийте желатин молоком. Збийте вершки з цукром та ваніллю, після чого додайте молоко.
- Покладіть персики в желе на корж і залийте молочною сумішшю з желатином. Поставте у холодильник на 4 години. Готово! Залишилось прикрасити персиками.
Для десертів цього типу підійдуть практично будь-які консервовані фрукти та ягоди. Персики можна замінити, наприклад, абрикосами або полуницею. Торт виглядає урочисто, а готується за лічені хвилини. Якщо виключити час на очікування, вийде щонайбільше півгодини.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки