З’їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні
від Denzhyttya
31 Липня, 2021
Фаршировані кабачки м’ясним фаршем – це вже давно стало класикою нашої кухні. Але найчастіше, таку страву готують в каструлі або в духовці. Я пропоную більш простий варіант на сковорідці.
Інгредієнти:
- кабачки, 1 кг
- фарш свиний з яловичиною, 500 г
- цибуля, 70 г
- перець, сіль
- борошно, 100 г
- яйця, 2 шт
Приготування:
- Фарш можна взяти будь-який за власним смаком або перекрутити м’ясо і приготувати домашній варіант.
- У фарш додаємо терту цибулю, сіль і перець, спеції за смаком, дрібно різану зелень.
- Кабачки ріжемо товстими кружечками і за допомогою чайної ложки виймаємо м’якоть, залишаючи не тонкі стінки.
- Овочі солимо, залишаємо на паперовому рушнику, щоб вони ввібрали надлишки соку.
- Порада: можна кабачки не солити, а сіль змішати з борошном.
- Фаршируємо кабачки фаршем. Яйця збиваємо.
- Опускаємо фаршировані кабачки в яйце, потім в борошно і обсмажуємо на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку.
- Подаю такі кабачки з соусом або посипавши нарізаним часником із зеленню. Або натріть пару зубків часнику і розбавте кашку невеликою кількістю води – така часникова вода просто надає аромат і пікантний смак.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua