Чому до рису потрібно додавати оцет? 15 смачних секретів з кухні відомого шеф-кухаря

Кухарі рідко видають свої секрети. І в цьому немає нічого дивного. Але сьогодні нам вдалося розговорити одного прекрасного кухаря. І ми думаємо, що його поради стануть у пригоді на вашій кухні й допоможуть у створенні домашніх шедеврів.

Наприклад, якщо додати до рису одну-дві чайні ложки оцту, каша стане білосніжною і ідеальної за текстурою. Ця хитрість підвищує не тільки зовнішній вигляд, але і смакові якості рису.

За допомогою цього та інших порад, можна бездоганно приготувати будь-яку страву. Насичений смак, приємний аромат, відмінна подача – гріх не скористатися цими дивовижними кулінарними порадами для досягнення найкращого результату!

Секрети, що полегшують приготування:

Соус з білого вина можна замінити 2 чайними ложками цукру, розчиненими у невеликій кількості оцту.

Експериментуйте з соусами: всього 1 чайна ложка в супі або підливі, значно поліпшить смак вашого страви!

Щоб м’ясо вийшло дуже ніжним, потрібно натерти його харчовою содою і прибрати на пару годин в холодильник. Потім м’ясо потрібно ретельно вимити і приготувати звичайним способом!

Порада для найсмачніших млинців! Після приготування тіста потрібно дати йому постояти протягом години, перш ніж випікати млинці.

При смаженні риба не буде розвалюватися, якщо її посолити за 15 хвилин до приготування.

Щоб смажене м’ясо було смачніше, покладіть у сковорідку часточку лимона з цедрою.

Не викидайте при готуванні шматочки овочів, що залишилися! Обсмажте їх на сковороді, додайте трохи води, вина, бульйону або соусу, акуратно перемішайте і у вас вийде прекрасна підлива.

Якщо змастити краї тіста жовтком, пельмені ніколи не розкриються під час приготування!

Найсмачніший спосіб приготувати кольорову капусту – тушкувати її в молоці. Перед цім смаком не встоять навіть ті, хто ненавидить кольорову капусту!

Якщо при варінні моркви додати у воду півсклянки яблучного соку, вийде неймовірно ароматний, пряний овоч!

При смаженні м’яса і риби, додайте до них дрібку цукру або цукрової пудри, щоб утворилася золотава, ідеальна скоринка.

Секрет ідеального фруктового торта: присипати коржі панірувальними сухарями і тільки потім додавати фрукти. Вони вберуть усю зайву вологу, і торт не буде занадто мокрим!

Ви легко і красиво наріжете дуже свіжий хліб, якщо скористаєтеся гарячим ножем.

Будь-яка каша буде набагато смачніше, якщо перед приготуванням, ви обсмажити крупу на невеликій кількості олії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: