Нова страва з курки, яку гості з’їдають в першу чергу

Оригінальна і незвичайна закуска для святкового столу – тістечка з курки. Завдяки вершкам страва виходить дуже ніжною, а гриби роблять її більш ситною. Всі інгредієнти прекрасно поєднуються між собою, тому курячі тістечка виходять дуже смачними! Всі гості будуть в повному захваті від цієї закуски!

Інгредієнти:

  • Філе курки – 400-500 г
  • Одне яйце
  • Печериці свіжі – 300 г
  • Одна цибулина
  • Вершки жирністю 11% – 300 г
  • Один зубчик часнику
  • Масло вершкове – 30-40 г
  • Пучок петрушки
  • Перець, сіль, приправи для курки за смаком

Приготування:

  1. З філе приготуйте фарш будь-яким зручним для вас способом. Посоліть, поперчіть і приправте спеціями для курки за смаком.
  2. У фарш вбийте яйце, влийте холодні вершки  і перемішайте. У вас повинна вийти густа суміш схожа за консистенцією на тісто для оладок.
  3. Посічіть дрібненько петрушку і змішайте з фаршем.Нова страва з курки, яку гості з'їдають в першу чергу
  4. Деко вистеліть пекарним папером і розподіліть вершковий фарш рівномірним шаром по всій поверхні.
  5. Увімкніть заздалегідь духовку на 180-200 °. Поставте випікатися корж на 15-20 хвилин.Нова страва з курки, яку гості з'їдають в першу чергу
  6. У цей час дрібненько поріжте гриби і наріжте цибулину.
  7. На гарячу сковорідку покладіть шматочок вершкового масла і обсмажте спочатку кілька хвилин цибулю до прозорого стану.
  8. Після цього на сковорідку відправте печериці і смажте до тих пір, поки не вийде вся волога. Готові овочі перекладіть на тарілку і нехай охолоджуються.Нова страва з курки, яку гості з'їдають в першу чергу
  9. Змішайте гриби з цибулею з м’яким плавленим сиром. Суміш посоліть, поперчіть і видавіть часник. Перемішайте.Нова страва з курки, яку гості з'їдають в першу чергу
  10. Готовий курячий корж розріжте навпіл. Грибний крем розподіліть по двом коржам.Нова страва з курки, яку гості з'їдають в першу чергу
  11. На один корж помістіть другий так, щоб крем був зверху.
  12. На 40 хвилин помістіть в холодильну камеру, щоб було простіше потім порізати на тістечка.
  13. Перед подачею прикрасьте кожне тістечко зеленню і скибочками печериць печериць.

Нова страва з курки, яку гості з'їдають в першу чергу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: