Картопляний рулет з фаршем в духовці — чудова альтернатива дерунам

  • Відмінний рецепт для тих, хто вічно зайнятий!
Картопляний рулет з фаршем в духовці — чудова альтернатива дерунам

Мало хто любить готувати деруни, оскільки доводиться тривалий час стояти біля плити. Ми знайшли вихід з цієї ситуації і пропонуємо вам приготувати один великий дерун з начинкою з м’яса в духовці.

Деякі скажуть, але ж це вже не дерун. Нехай буде так, тоді це дуже смачна страва з картоплі і м’яса. У будь-якому випадку, ми гарантуємо, вам сподобається.

Необхідні продукти:

  • 5 штук картоплі
  • 400 грамів фаршу
  • 2 цибулини
  • 2 курячих яйця
  • 3 зубчики часнику
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 3 столові ложки сметани
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія

Починаємо приготування:

  1. Картоплю очищаємо і натираємо на тертці. Одну цибулину очистити і також натираємо на тертці. Підготовлені продукти кладемо в миску, додаємо курячі яйця, трохи рослинної олії, сметану, подрібнений часник, борошно, сіль і перець. Все перемішуємо.
  2. На деко кладемо пергаментний папір і викладаємо тісто, розподіляємо його. Відправляємо картопляний корж в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин.
  3. Цибулину нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо зелень (за бажанням).
  4. Фарш солимо і перчимо до смаку, додаємо зелень і цибулю. Все добре перемішуємо.
  5. Дістаємо корж і акуратно перекладаємо на рушник, а потім згортаємо в рулетик. У такому вигляді даємо трохи охолонути, потім розгортаємо і зверху викладаємо м’ясну начинку, розподіляємо. І щільно згортаємо в рулет.
  6. Заготівлю перекладаємо на деко з пергаментним папером, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. потім фольгу знімаємо і випікаємо рулет ще 10-15 хвилин. Змащуємо його зверху сметаною, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: