Солянка королівська
від Denzhyttya
4 Травня, 2020
Захотілось чогось м’ясного і гаряченького? Пропонуємо вам рецепт солянки, яка чудово смакуватиме як основна страва на обід чи вечерю. Головне – попередньо добре відваріть м’ясо і язик, тоді солянка буде ніжною і легкою.
Інгредієнти для страви
- 500 г яловичини
- 1 свинячий язик
- 500 г курятини
- 150 г копченої ковбаси
- 2 цибулини
- 4 морквини
- півбанки маслин
- 1 лимон
- 4 картоплини
- сіль, перець, зелень, сметана, томатна паста – до смаку.
Як приготувати королівську солянку
- Все м’ясо і язик відварити до готовності, охолодити, нарізати кубиками.
- Моркву натерти на грубій тертці, цибулю порізати.
- Моркву і цибулю пасерувати на олії в каструлі.
- Додати томатну пасту і тушкувати 15 хвилин на слабкому вогні.
- Додати м’ясо, ковбасу, язик, маслини, порізані огірки і картоплю.
- Залити все гарячою водою, посолити, поперчити і варити ще 20 хвилин.
- При подачі до столу прикрасити подрібненою зеленню, сметаною, шматочком лимона.
Джерело:
jisty.com.ua
Позначки