Печінкове рагу з грибами і квасолею

Печінкове рагу з грибами і квасолею

Страва смакує, як гарячою, так і холодною. Печінка додає рагу особливого смаку, квасоля робить її ситною, гриби додають аромату. Якщо приготуєте основні інгредієнти заздалегідь, то ввечері, прийшовши з роботи, ви затратите мінімум часу на приготування страви. Зате – вечеря буде просто чудовою.

Інгредієнти

  • 1 скл. квасолі
  • 100 г сушених грибів (можна свіжі печериці)
  • 250 г курячої або індичої печінки
  • 1 цибулина
  • 2 морквини
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Приготування

  1. Квасолю замочити на 5 годин, відварити протягом 30 хвилин у підсоленій воді.
  2. Гриби замочити протягом 3-ох годин (якщо гриби сухі). Промити, відварити.
  3. Печінку очистити від плівки. Відварити хвилин 10. Охолодити і нарізати кубиками.
  4. Моркву очистити, натерти на тертці.
  5. Цибулю очистити, дрібно порізати.
  6. Обсмажити цибулю в олії, додати морку і ще хвилин 7 смажити.
  7. Додати печінку і ще смажити 5 хвилин.
  8. Гриби розрізати на 2-4 частини, маленькі – лишити цілими.
  9. Гриби разом з квасолею викласти у сковорідку до печінки.
  10. Додати 1 ст. ложку олії і тушкувати 20 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: