Домашнє морозиво з дині

Домашнє морозиво з дині

Рецепт неймовірного десерту, в якому всього три складові, а смак – на мільйон. На приготування такого морозива піде мінімум часу, не враховуючи час на заморожування. Чим не привід посмакувати?

Інгредієнти

  • 500 г м’якоті дині
  • 200 г цукру
  • 500 мл вершків найвищої жирності.

Приготування

  1. Очистити диню від шкірки і насіння та змолоти в блендері з додаванням цукру.
  2. Збити вершки в круту піну та з’єднати цю масу з динним пюре.
  3. Отриману масу відправити в морозильну камеру. Через годину дістати морозиво та перемішати. Повторити цю процедуру ще через одну годину та залишити десерт для остаточного заморожування на 5-6 годин.
  4. Готове морозиво перед подачею полити фруктовим сиропом або шоколадною помадкою.  Прикрасити листочками свіжої м’яти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: