Знадобиться всього лише 5 інгредієнтів, щоб приготувати морозиво на жовтках.
Вам знадобиться всього лише 5 простих інгредієнтів. Приготування займе у вас максимум півгодини. Смачне морозиво на жовтках по домашньому рецепту відіб’є всяке бажання купувати ласощі в магазині. Хіба не краса?
ІНГРЕДІЄНТИ
- цукор – 400 г
- молоко – 1 л
- вершкове масло – 100 г
- крохмаль – 1 ч.л.
- яйця – 5 шт.
ПРИГОТУВАННЯ
1. Переливаємо молоко в ринку і ставимо на повільний вогонь. У тепле молоко додаємо вершкове масло, рубане шматочками. Доводимо суміш до кипіння.
2. Окремо змішуємо цукор з крохмалем і жовтками. Розтираємо інгредієнти до однорідної маси. Додаємо трохи молока, щоб консистенція нагадувала рідку сметану.
3. В закипіле молоко вливаємо тонкою цівкою жовткову масу, постійно помішуючи. Знову доводимо до кипіння. Потім знімаємо з вогню і ставимо ринку в холодну воду. Постійно змішуйте суміш вінчиком, поки вона не стане теплою.
Подавайте готове морозиво зі свіжими фруктами або ягодами. Також можна прикрасити десерт тертим шоколадом або кокосовою стружкою. До універсального пломбіру підійде абсолютно все.
Смачного!