Як приготувати яблучні міні-тарти

Продовжуємо поповнювати вашу кулінарну книгу простими і швидкими стравами. На черзі рецепт соковитих яблучних міні-тартів.

Для цього десерту можна використовувати готове листкове тісто. Але якщо ви прихильник виключно домашньої їжі, таке тісто можна легко приготувати самостійно. Для начинки знадобляться тільки яблука, цукор і трохи вершкового масла, щоб страва була ще соковитіше.

Інгредієнти:

  • листкове дріжджове тісто 200 г
  • цукор 100 г
  • яблуко 3 шт.
  • Вершкове масло 100 г
  • морозиво за смаком

Приготування:

  1. Очистіть яблука від серцевини і поріжте на невеликі слайси (по половині дольки).
  2. Тісто розморозити і викладіть на дошку, посипану борошном. Розріжте тісто на 4 рівних квадрата. Потім в кожному квадраті зробіть розрізи по кожній стороні, що не дорізаючи до кінця кута. Потім загорніть тісто розрізами навкіс, щоб вийшов кошик. Серединку наколіть виделкою.тісто для міні-Тарту
  3. Застелене пергаментом деко посипте цукром в 4 місцях, де будуть лежати міні-тарти. Туди помістіть заготовки з тіста.
  4. Заповніть середину кожного кошика яблуками, посипте цукром. Зверху покладіть кілька шматочків вершкового масла.
  5. Випікайте блюдо 20 хвилин при 190 градусах. Перед подачею на яблука помістіть трохи морозива.

Найкраще використовувати звичайний пломбір без зайвих начинок, інакше вони можуть перебивати смак яблучного тарта. До того ж, поєднання холодного морозива і свіжоспеченого десерту просто божественно. Подивіться наше відео, щоб докладніше ознайомитися з процесом приготування. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: