Вдалий рецепт млинців з кабачків: потрібно всього лиш три ложки борошна
Кабачки — це мій улюблений овоч, адже з нього можна приготувати таку різноманітність страв. Млинці, рагу, салати — все що душа забажає. Ми з вами ділимося черговим рецептом неймовірно ніжних млинців з кабачків. А все через те, що основа у них нестандартна.
Млинці з сиром та зеленню приготувати легко й до них взагалі не потрібна ніяка начинка. Я ж подаю їх на стіл зі сметанним соусом з часником.
Складові:
- кабачок 250 г
- яйце 2 шт.
- соняшникова олія 1 ст. л.
- твердий сир 50 г
- молоко 250 мл
- пшеничне борошно 100 г
- петрушка 0,25 пуч.
- зелена цибуля 0,25 пуч.
- сіль за смаком
Приготування:
1. Кабачок потрібно ретельно промити та очистити, а потім натерти на дрібній тертці. Маса повинна пустити сік після того, як ви дасте трішки солі. Вологу злийте.
2. Твердий сир потрібно натерти на тертці з великими отворами. А в окремій посудині змішати вінчиком два яйця, олію та молоко. Змішайте, щоб вийшла однорідна суміш.
3. Додати в отриману суміш віджаті кабачки разом з сиром. Перемішуємо і додаємо рубану зелень. Борошно додається маленькими порціями поступово.
4. У вас має вийти однорідне тісто, таке як на оладки. Якщо тісто не достатньо густе, додайте ще трішки борошна.
5. Розігріваємо олію на сковороді та обсмажуємо млинці з двох сторін до появи золотої скоринки.
Кабачкові млинці з сиром і зеленню тягучі по консистенції і пікантні на смак. За бажанням ви можете експериментувати з начинкою та додавати фарш, часник чи інші продукти.
Які страви з кабачків готуєте ви?