Курячі котлети з ківі у духовці
від Denzhyttya
26 Червня, 2020
Котлетки виходять надзвичайно ніжними, а у поєднанні з ківі – соковитими і пікантними. Гніздечка можна використовувати, як швидкий перекус на роботі, адже їх не потрібно гріти – вони прекрасно смакують холодними.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 700 г курячого філе
- третина батона
- 1 яйце
- 3 ківі
- 1 морквина
- 150 г твердого сиру
- олія, молоко
- сіль, перець до смаку.
Приготування
- Батон без шкірки замочити в молоці, залишити на 5 хвилин, відтиснути
- Куряче філе разом з батоном пропустити через м’ясорубку.
- У фарш додати яйце, сіль, перець, добре перемішати.
- Моркву відварити.
- Ківі і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати, – це начинка.
- З фаршу сформувати круглі котлети, зробити заглиблення і викласти в нього начинку.
- Викласти котлети на змащене олією деко.
- Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
- Сир натерти на тертці і посипати гнізда за 5 хвилин до готовності.
Джерело:
jisty.com.ua
Позначки