Турецький бурек з м’ясом. Відео-рецепт
від Denzhyttya
5 Липня, 2020
Інгредієнти
- Базилік зелений свіжий – 2 гілочки
- Вода – 170 мл
- Яловичий фарш-300 г
- Картопляне пюре – 300 г
- Олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 300 г
- Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
- Петрушка свіжа – 0.25 пучок
- Сіль – 1.5 ч. л.
Відео до рецепту «Турецький бурек з мясом. Відео-рецепт»
Турецький бурек з фаршем
Неймовірно смачна і ніжна начинка з картопляного пюре і фаршу, хрустке тісто і приголомшлива структура бурек – ось складові успіху!
Начинку ви можете використовувати будь-яку, але раджу спробувати саме цю!
Покрокове приготування
- Розпочніть з приготування картопляного пюре і посмажте фарш.
- Для тіста просто змішайте борошно, воду і соняшникову олію. Підсоліть за бажанням. Вимісіть тісто, розріжте на 8 частин і помістіть їх в миску з олією.
- Тепер займемось начинкою. Змішайте пюре, фарш, зелень, базилік, сіль і перець.
- Кожен шматочок тіста розкачати у вигляді довгастого прямокутника, викладіть начинку на всю довжину, але з відступами по краях.
- Загорніть тісто з довгих сторін і скрутіть в равлика. Покладіть на бік і притисніть рукою, щоб начинка рівномірно розподілилася в шарах.
- Смажити бурек потрібно по 5 хвилин з кожного боку.
Джерело:
webspoon.ru