Турецький бурек з м’ясом. Відео-рецепт

Заварний торт-пиріг «Карпатка»

Інгредієнти

  • Базилік зелений свіжий – 2 гілочки
  • Вода – 170 мл
  • Яловичий фарш-300 г
  • Картопляне пюре – 300 г
  • Олія соняшникова рафінована – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Перець чорний мелений – 0.25 ч. л.
  • Петрушка свіжа – 0.25 пучок
  • Сіль – 1.5 ч. л.

Відео до рецепту «Турецький бурек з  мясом. Відео-рецепт»

Турецький бурек з фаршем

Неймовірно смачна і ніжна начинка з картопляного пюре і фаршу, хрустке тісто і приголомшлива структура бурек – ось складові успіху!

Начинку ви можете використовувати будь-яку, але раджу спробувати саме цю!

Покрокове приготування

  1. Розпочніть з  приготування картопляного пюре і посмажте фарш.
  2. Для тіста просто змішайте борошно, воду і соняшникову олію. Підсоліть за бажанням. Вимісіть тісто, розріжте на 8 частин і помістіть їх в миску з олією.
  3. Тепер займемось  начинкою. Змішайте пюре, фарш, зелень, базилік, сіль і перець.
  4. Кожен шматочок тіста розкачати у вигляді довгастого прямокутника, викладіть начинку на всю довжину, але з відступами по краях.
  5. Загорніть тісто з довгих сторін і скрутіть в равлика. Покладіть на бік і притисніть рукою, щоб начинка рівномірно розподілилася в шарах.
  6. Смажити бурек потрібно по 5 хвилин з кожного боку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: