Сирний смаколик з ананасами
від Denzhyttya
15 Липня, 2020
Складові
- сир (будь-якої жирності, на смак не впливає) – 400 гр.
- сметана або натуральний йогурт (будь-якої жирності) – 200 гр.
- згущене молоко (або мед) – ½ банки (або більше до смаку)
- ананаси консервовані – 1 банка
- ананасовий сік з банки (будь-який фруктовий сік або вода) – 500 мл.
- желатин – 25 гр.
- родзинки – 60-70 гр.
- ванілін
Як готувати
- Залити желатин ананасовим соком з банки з консервованими ананасами (при необхідності розбавити з водою), залишити до набухання.
- Родзинки замочити в окропі мінімум на 10 хв.
- Набряклий в соці желатин розчинити на повільному вогні (але не кип’ятити!) Або в мікрохвильовці.
- З’єднати в блендері сир з ваніліном, згущеним молоком і сметаною (йогуртом). Збити до однорідності.
- Ввести у сирну масу желатинову суміш, перемішати.
- Додати ананаси (дрібно порізати) і родзинки.
- Залити сирний десерт в будь-яку форму або ж розподілити по декількох формах. Залишити застигати в холодне місце на пару годин.
- Акуратно витягти десерт з форми. Прикрасити за бажанням.
Через:
dom-desertov.ru