Сирний смаколик з ананасами

Сирний смаколик з ананасами

Складові

  • сир (будь-якої жирності, на смак не впливає) – 400 гр.
  • сметана або натуральний йогурт (будь-якої жирності) – 200 гр.
  • згущене молоко (або мед) – ½ банки (або більше до смаку)
  • ананаси консервовані – 1 банка
  • ананасовий сік з банки (будь-який фруктовий сік або вода) – 500 мл.
  • желатин – 25 гр.
  • родзинки – 60-70 гр.
  • ванілін

Як готувати

  1. Залити желатин ананасовим соком з банки з консервованими ананасами (при необхідності розбавити з водою), залишити до набухання.
  2. Родзинки  замочити в окропі мінімум на 10 хв.
  3. Набряклий в соці желатин розчинити на повільному вогні (але не кип’ятити!) Або в мікрохвильовці.
  4. З’єднати в блендері сир з ваніліном, згущеним молоком і сметаною (йогуртом). Збити до однорідності.
  5. Ввести у  сирну масу  желатинову суміш, перемішати.
  6. Додати ананаси (дрібно порізати) і родзинки.
  7. Залити сирний десерт в будь-яку форму або ж розподілити по декількох формах. Залишити застигати в холодне місце на пару годин.
  8. Акуратно  витягти десерт з форми. Прикрасити за бажанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: