Обожнювала його в дитинстві. Торт «Золотий ключик»!

Обожнювала його в дитинстві. Торт «Золотий ключик»!

Смачний і м’який торт, який давно відомий багатьом любителям солодощів, легко готується за нашим рецептом, Ви не пошкодуєте.

Інгредієнти:

  • цукор – 2 склянки (200г) (можна трохи менше)
  • борошно – 2.5 склянки
  • яйця – 7 шт
  • мед – 2 ст.л
  • какао – 2 – 3 ст.л
  • сода (гашена оцтом) – 1 ч.л
  • вода гаряча – 2 ст.л
  • волоські горіхи – 1 стакан ( можна підсмажити)

Для приготування крему:

  • варене згущене молоко – 1 банка
  • вершкове масло – 200 г
  • ванілін
  • волоські горіхи подрібнені – 1 стакан

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром до стійкої, білої піни, додати мед, розведений водою, соду, все це збити.
  2. Туди ж просіваємо борошно разом з какао і змішуємо з горіхами.
  3. Тісто, розділимо на 3 частини. Деко застеляємо пергаментом, виливаємо 1 частину тіста і розподіляємо його по поверхні форми. Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо всі 3 частини по 20 – 30 хвилин.
  4. Масло і ванілін збиваємо, поступово вводячи згущене молоко.
  5. Формуємо торт: кожен шар добре промазуємо кремом, зверху також змазуємо кремом та обсипаємо подрібненими горіхами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: