Обожнювала його в дитинстві. Торт «Золотий ключик»!
від Denzhyttya
2 Серпня, 2020
Смачний і м’який торт, який давно відомий багатьом любителям солодощів, легко готується за нашим рецептом, Ви не пошкодуєте.
Інгредієнти:
- цукор – 2 склянки (200г) (можна трохи менше)
- борошно – 2.5 склянки
- яйця – 7 шт
- мед – 2 ст.л
- какао – 2 – 3 ст.л
- сода (гашена оцтом) – 1 ч.л
- вода гаряча – 2 ст.л
- волоські горіхи – 1 стакан ( можна підсмажити)
Для приготування крему:
- варене згущене молоко – 1 банка
- вершкове масло – 200 г
- ванілін
- волоські горіхи подрібнені – 1 стакан
Приготування:
- Яйця збити з цукром до стійкої, білої піни, додати мед, розведений водою, соду, все це збити.
- Туди ж просіваємо борошно разом з какао і змішуємо з горіхами.
- Тісто, розділимо на 3 частини. Деко застеляємо пергаментом, виливаємо 1 частину тіста і розподіляємо його по поверхні форми. Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо всі 3 частини по 20 – 30 хвилин.
- Масло і ванілін збиваємо, поступово вводячи згущене молоко.
- Формуємо торт: кожен шар добре промазуємо кремом, зверху також змазуємо кремом та обсипаємо подрібненими горіхами.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки