Скумбрія в духовці
від Denzhyttya
4 Серпня, 2020
З цим рецептом ви приготуєте смачну рибку! Всі ваші рідні будуть в захваті від цієї страви!
Візьміть наступні інгредієнти:
- дві скумбрії;
- один зубчик часнику;
- пучок кропу;
- 1 ч. л. спецій для риби;
- половинка ч. л. солі;
- 1 ч. л. паприки;
- 3 ст. л. олії соняшникової;
- 1 ст. л. соку лимона.
Покрокове приготування скумбрії в духовці
У скумбрії відріжте голову, вичистіть нутрощі і чорну плівку, гарненько помийте. Позбудьтесь від хребта і всіх кісток.
З’єднайте всі приправи, видавіть часник, вилийте олію і сік лимона.
Змастіть цією сумішшю рибу. Помістіть її в холодильник на дві години.
На дно форми застеліть листочок пергаменту і змастіть його олією.
Поставте рибку в розігріту духовку і готуйте при 180 ° 15-20 хв.
Готову скумбрію присипте подрібненою зеленню. Рибу подавайте гарячою.
Джерело:
mandarynka.com.ua