Вологий, пишний, ніжний і дуже смачний манник. І готується просто!

Дуже простий у приготуванні, проте це не впливає на його дивовижний смак. Манник виходить ніжним, м’яким і шалено смачним!

Інгредієнти

  • Один стакан кефіру;
  • Масло вершкове – 100 г;
  • Один стакан манки;
  • Яйця курячі – 2 шт;
  • Один стакан борошна (200г);
  • Сода пів ч. л.;
  • Один стакан цукру без верхівки.

Приготування

Насипте манку в миску і залийте кефіром. Залиште, поки не набубнявіє (близько 40 хвилин).

В набряклу масу вбийте яйця, всипте цукор і покладіть м”яке масло. Ретельно мішаємо вручну або за допомогою міксера.

Потім всипте борошно і соду (гасити її не потрібно, так як це зробить кефір). Вимішуємо тісто, поки не позбудетеся від грудочок.

Перекладіть тісто в форму (чим менше форма, тим пишніший буде пиріг) і розрівняйте.

Увімкніть духовку на 180 °, щоб нагрілася, і потім поставте пиріг приблизно на 40 хвилин. Готовність можна перевірити за допомогою гострої дерев’яної палички: просто проколіть нею пиріг і якщо тісто не налипло, то значить пиріг готовий.

Дістаньте пиріг з форми після того, як він охолоне. Присипте цукровою пудрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: