Торт ” Ведмедик “: Любов з дитинства ! Просто ,бюджетно, смачно! Улюблений смаколик

Інгредієнти:
  • Борошно  400 грам
  • Цукор 350 грам: 150 г в тісто, 180-200 г в крем + 6 ст. ложок для глазурі
  • Ванільний цукор 10 грам
  • Сметана 700 грам: 200 г в тісто, 500 г в крем
  • Масло вершкове 100 грам
  • Розпушувач 2 чайних ложки
  • Какао 6 ст. ложок: 2 ст. ложки в тісто, 4 ст. ложки в крем
  • Волоські горіхи 1 стакан
  • Молоко 4 ст. ложки

Спосіб приготування:

1. Приготуйте тісто: сметану змішайте вінчиком з цукром, ванільним цукром і розпушувачем. Розділіть масу на дві частини: в одну додайте 220 г борошна, а в іншу – 180 г борошна і какао. Замісіть тісто.

2. Кожен вид тіста розділіть на три рівні частини. Дно роз”ємної форми для випічки (діаметр 20 см) змастіть вершковим маслом і руками розкачайте на ньому одну частину тіста. Наколіть  тісто виделкою.

3. Випікайте коржі в розігрітій до 200 градусів духовці 7-10 хвилин. Готові коржі остудіть.

Приготуйте крем:

Сметану збийте з цукром міксером протягом 1 хвилини. Підсмажені горіхи подрібніть блендером або качалкою.

4. Зберіть коржі: чергуючи світлі і темні, змастіть коржі кремом і посипте горіхами. Верхній корж змащувати не потрібно.

5. Приготуйте глазур: вершкове масло, какао, цукор і молоко змішайте і на невеликому вогні доведіть до однорідності, постійно помішуючи.

6. Гарячої глазур’ю покрийте торт. Зверху посипте горіхами. Поставте торт в холодильник на 8 годин.

Смачного чаювання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: